El Comitè Organitzador de l’ISU Grand Prix Barcelona 2014 ratifica el Pla Director

Comite Organizador GPF 2014

El Comitè Organitzador de la Final de l’ISU Grand Prix de patinatge sobre gel Barcelona 2014 ha ratificat el Pla Director de l’esdeveniment després de la reunió mantinguda avui pels màxims representants de l’esdeveniment a la Sala Tàpies de l’Ajuntament de Barcelona. A més, en aquesta reunió també s’ha aprovat la campanya de comunicació i la imatge de l’esdeveniment.

La co-presidenta de l’esdeveniment i 4a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, ha assegurat que gràcies a la celebració d’aquest esdeveniment “Barcelona torna a demostrar la seva capacitat organitzativa d’un esdeveniment del màxim nivell internacional, com la Copa del Món de Bàsquet 2014 o el Campionat del Món de Natació 2013 “. Per la seva banda, l’altre co-presidenta de l’esdeveniment, la presidenta de la Federació Espanyola d’Esports de Gel, María Teresa Samaranch, ha reconegut que “la disputa de la Final del Grand Prix de patinatge a Barcelona és una oportunitat d’or per a la ciutat per presentar-se al món dels esports de gel gràcies a un esdeveniment de primera magnitud “.

Els aficionats al patinatge sobre gel de tot el món ja poden adquirir els abonaments per a totes les jornades de la Final del ISU Grand Prix Barcelona 2014 a través de la pàgina web oficial de l’esdeveniment www.gpf2014barcelona.com, on podran obtenir els seus seients tant per l’esdeveniment de la categoria Sènior com a la Junior. Les entrades individuals per a una única sessió es posaran a la venda en les setmanes prèvies a la competició.

Co-Presidenta Maite Fandos, 4a Tintent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona
Co-Presidenta Ma Teresa Samaranch, Presidenta de la FEDH

Membres:
Miguel Cardenal, Secretari d’Estat per a l’Esport
Iván Tibau, Secretari General de l’Esport, Generalitat de Catalunya
Josep Salom, Diputat Adjunt d’Esports, Diputació de Barcelona
Ignasi Armengol, Director General B:SM, S.A.
Jordi Joly, Gerent Economia, empresa i ocupació, Ajuntament de Barcelona
Teresa Batet, Gerent IBE
Gerard Esteve, President UFEC
Òscar Cruz, President FCEH
Glòria Estefanell, Vicepresidenta de la FEDH
Òscar Grau, Director Oficina Tècnica Barcelona Pirineus 2026
Yolanda García, Directora d’Esports de RTVE
Marc Rodríguez, Director General del CCIB

Secretari:
Xavier Cherta, Director Final Grand Prix Barcelona 2014

Web: www.gpf2014barcelona.com
Facebook: https://www.facebook.com/gpf2014barcelona
Twitter: @gpfbarcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

captcha

Please enter the CAPTCHA text

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>