El Campionat del Món Sub-20 d’hoquei gel 2015 es jugarà finalment a Jaca

Congress IIHF

Els màxims responsables del Congrés Semi Anual de la Federació Internacional d’Hoquei Gel que s’està celebrant a Tenerife han confirmat en la sessió d’aquest divendres el canvi d’ubicació del Campionat del Món masculí Sub-20 Divisió II Grup B de la temporada 2014/15. Aquesta competició, que estava prevista que se celebrés a Granada del 13 al 19 de desembre de 2014, finalment tindrà lloc a la Pista de Gel de Jaca (Osca) per motius d’instal·lació i logística. D’aquesta manera, la localitat d’Osca acollirà per segon any consecutiu dos Campionats del Món, ja que del 7 al 13 març 2015 també es jugarà allà al Mundial sènior femení.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

captcha

Please enter the CAPTCHA text

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>