May Peus España es proclama nou president de la RFEDI

may peus_

En unes renyides eleccions a la presidència de la RFEDI, el ja actual president ha aconseguit en segona volta 21 vots, només 1 per davant de l’altre candidat que ha passat també a segona volta, el madrileny Juan Ramón Blanco, que ha tingut 20 sufragis.

En primera volta de votacions de l’Assemblea General, formada per 41 membres, Juan Ramón Blanco havia aconseguit 16 vots, May Peus Espanya 13 i Eduardo Roldán 12, de manera que l’expresident de la RFEDI, que optava a un quart mandat, ha quedat sense opcions per a una segona votació.

Peus Espanya ha agraït els vots dels assembleistes i també ha tingut unes paraules per als seus contrincants dels quals ha destacat que durant la campanya electoral, que ha durat tres setmanes, el joc sempre ha estat net. El nou president ha reconegut que “l’elecció ha estat molt ajustada i per això tinc clar que tots els membres de l’Assemblea sense excepció que representeu a la RFEDI mereixeu i heu de ser escoltats”.

D’altra banda, Peus Espanya ha volgut tenir també unes paraules per Roldán, que ha estat president des del 2002 al 2014, i del qual ha destacat la seva vinculació de tota la vida als esports d’hivern i al qual ha donat el seu més sincer agraïment per la seva dedicació.

En l’estament d’esportistes amb dret a vot eren els olímpics Carolina Ruiz i Lucas Eguibar. L’esquiadora andalusa ha destacat que “May ha presentat un programa esportiu complet i s’espera que sigui un gran pas endavant i el que ha de tenir clar és que no s’ha d’oblidar als esportistes”. D’altra banda, el rider basc diploma olímpic als Jocs de Sochi’14 en Snowboarder Cross ha manifestat després de saber el resultat que “a la reunió que vam mantenir durant la campanya electoral em va agradar la claredat del programa esportiu, la seva transparència, la comunicació, els canvis que proposava i el seu enfocament cap a tècnics i esportistes. Sé que May és d’aquesta mena de persones que quan es proposen alguna cosa van a fons a per això i més és un home en contacte permanent amb els esports d’hivern i ha mostrat una gran il · lusió en el projecte “.

Després de l’elecció del president, l’Assemblea ha procedit a l’elecció de la Comissió Delegada formada per representants de presidents de forces armades, clubs, esportistes, entrenadors i delegats tècnics i jutges.

Qui és el nou president?

El nou president té 42 anys i és aranès nascut a Baqueira Beret i llicenciat en ADE. Va ser corredor d’esquí alpí arribant a estar a l’equip nacional de la RFEDI d’aquesta disciplina en els anys 90 per després titular-se com a entrenador nacional. Ha treballat durant 19 anys al club CAEI de la Vall d’Aran on ha estat entrenador, director tècnic i gerent. També va ser coordinador d’infantils de la RFEDI amb el primer mandat de Roldán i ha treballat durant 8 anys durant els hiverns australs a Nova Zelanda com a entrenador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

captcha

Please enter the CAPTCHA text

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>