El primer equip d’hoquei gel femení català: el Barcelona Ice Blue Cats

ice blue cats

La jugadora del CN Sabadell, Anni Espar, ha estat l’encarregada de fer el servei d’honor i ha apadrinat aquest partit, al qual també ha assistit, en la seva part final, el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.

El Barcelona Ice Blue Cats és l’únic equip català de la lliga femenina d’hoquei gel, una competició que va arrencar ja fa uns dies i que avui ha arribat per primer cop al Palau de Gel del Futbol Club Barcelona. Per arrencar aquesta aventura com a conjunt local, l’equip ha rebut la visita de tota una campiona del món, però no d’hoquei gel sinó de waterpolo, Anni Espar.

La jugadora del CN Sabadell, que ha estat l’encarregada de fer el servei d’honor, ha confessat que l’hoquei gel no és el seu punt fort, i confia a donar un cop de mà a aquest esport.

L’Ice Blue Cats pertany a l’Associació Sant Martí Esport, i intenta fer-se un forat a la lliga en un esport molt minoritari. La jugadora més jove de l’equip té 14 anys i, de fet, és l’única que no procedeix de l’hoquei línia, esport amb certes similituds però molt menys físic. Un equip de baix pressupost que fins i tot, ha de jugar de moment amb la samarreta de la selecció catalana, fins que tingui a punt les samarretes pròpies de l’equip.

Pel que fa al partit contra l’Steel Acorns de Valdemoro, les catalanes han guanyat per 6-2, sumant la primera victòria de la temporada.

Un pensament sobre “El primer equip d’hoquei gel femení català: el Barcelona Ice Blue Cats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

captcha

Please enter the CAPTCHA text

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>