Frank González, escollit president de la FEDH

Frank  Gonzalez

El dirigent barceloní Frank González ha estat escollit per l’Assemblea de la Federación Española de Deportes de Hielo (FEDH) com a nou president. González, que en els dos últims mandats ha estat el vicepresident d’hoquei gel de la FEDH, s’ha imposat en la votació final, realitzada aquesta tarda a la seu del Consejo Superior de Deportes (CSD), a la fins ara presidenta, Maria Teresa Samaranch, per 20 vots a 16.

González reconeix que després d’un llarg procés electoral “ara tinc la satisfacció de poder ser el segon president de la FEDH, encara que en el moment de dirigir-me a l’Assemblea m’he emocionat i gairebé no podia ni parlar”. El nou president reconeix que ja està “mans a l’obra exercint el càrrec, ja que hem acordat amb els clubs que demà mateix arrenqui la Lliga Nacional d’Hoquei Gel, encara que algun partit quedarà ajornat i es recuperarà el més aviat possible, i tenim per davant una temporada molt interessant a nivell internacional en la que d’aquí a dos mesos tindrem a Barcelona per primera vegada la Final d’un Grand Prix de patinatge sobre gel i la Universiada d’Hivern Granada 2015, que se celebrarà el proper mes de febrer “.

En la jornada d’avui també s’ha constituït la Comissió Delegada per al pròxim mandat, en què han sortit designades les federacions Basca, Catalana, Aragonesa i Madrilenya, els clubs Iparpolo Curling Club, Lleó Curling, Barcelona Curling Club Gel Jaca i els jugadors d’hoquei gel Salva Barnola i Guillermo Betrán dins de l’estament d’esportistes, Fernando Calvo entre els àrbitres i Antonio Capelles entre els tècnics.

Un pensament sobre “Frank González, escollit president de la FEDH

  1. Congratulations Frank, your tireless effort to develope ice sports in Spain, combined with your compassion for people and sports will make you an outstanding new President. All the Best !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

captcha

Please enter the CAPTCHA text

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>