La RFEDI presenta les seves Estructures Esportives 2014/2015 a Salardú (Vall d’Aran)

141027RFEDI

És la primera vegada en la història de la RFEDI organitza un esdeveniment inaugural de temporada d’aquestes característiques en el qual s’han pogut reunir gairebé tots els esportistes de més alt nivell de l’esport d’hivern espanyol actual. L’acte ha estat possible pel patrocini de l’ajuntament de Naut Aran, Torisme Val d’Aran, el Gremi d’Ostaleria de la Val d’Aran i la FCEH. Estaven presents en l’acte de Salardú de dilluns a les 17 h l’alcalde de Naut Aran, César Ruiz-Canela, el síndic d’Aran, Carlos Barrera, el vicesíndic d’Aran, Luís Carlos Medina, el conseller d’esports, Marcos Viló, el president de la FCEH, Òscar Cruz, i el responsable del Gremi d’Ostaleria de la Vall d’Aran, Juan Antonio Serrano.

Estructures esportives RFEDI

Esquí
alpí

Corredors
Carolina Ruiz
Paul de la Cuesta
Pol Carreras
Juan del Camp
Mariona Boix
Julia Bargalló
Núria Pau
Alex Pont
Quim Salarich

Tècnics
Mark Tilston
Noel Baxter
José Luis Alejo
Joan Orriols
Gerard de Lamoga
Guillermo Gallego

Esquí de fons

Corredors:
Laura Orgué
Imanol Rojo

Tècnics
Franco Puntel
Ioseba Rojo

Snowboard 

Corredors
Lucas Eguibar
Regino Hernández
Laro Herrero
Queralt Castellet

Tècnic
Israel Planas
Ben Jolly

Biatló

Corredora
Victòria Padial

Tècnic
Alex Nappa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

captcha

Please enter the CAPTCHA text

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>