Majadahonda, seu del Dia Mundial del Hoquei Gel femení a Espanya

poster week end 2014 iihf girls

La pista de gel de Majadahonda acollirà el proper dissabte 11 d’octubre la celebració del Dia Mundial del Hoquei Gel femení. Aquesta activitat promoguda des de la Federació Internacional d’Hoquei Gel (IIHF) se celebra a Espanya per tercer any consecutiu després de la seva edició inaugural el 2012, coincidint amb el Preolímpic femení a Barcelona, i la celebrada l’octubre de 2013 a Jaca. A més de les sessions de promoció d’aquest esport entre les esportistes espanyoles, també se celebraran dos partits de la primera jornada de la Lliga femenina amb dos partits que enfrontaran a la SAD Majadahonda amb el Asme Barcelona Ice Cats.

PROGRAMA:
14:15 – 15: 15h Promoció hoquei gel femení. (aprèn hoquei)
15: 30h Partit SAD Majadahonda – Asme Barcelona Ice Cats
21:00 – 21: 45h Promoció hoquei gel femení (coneix l’hoquei gel femení)
22: 00h Partit Asme Barcelona Ice Cats – SAD Majadahonda

Informació Dia Mundial de l’hoquei gel femení: http://www.iihf.com/girlshockeyweekend

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

captcha

Please enter the CAPTCHA text

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>